• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • fondo4.jpg

FSE

LOGO FSE

Aquest curs 2018-2019 els CFGM de farmàcia i parafarmàcia, emergències sanitàries, impressió gràfica i preimpressió digital que es fan al nostre IES, estan cofinançats al 50% pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020.

Què és l'FSE?

El Fons Social Europeu (FSE) és el principal instrument amb el qual Europa dóna suport a la creació d'ocupació, ajuda les persones a aconseguir millors llocs de treball i garanteix oportunitats laborals més justes per a tots els ciutadans de la UE. Per això, l'FSE inverteix en capital humà europeu: treballadors, joves i totes aquelles persones que cerquen feina. El finançament de l'FSE, que ascendeix a 10.000 milions d'euros a l'any, millora les perspectives laborals de milions d'europeus, especialment d'aquells que tenen dificultats per trobar feina.

Cada any, l'FSE ajuda milions d'europeus a adquirir nous coneixements, a trobar millors feines i, en definitiva, a millorar les seves vides.

Quins objectius pretén assolir?

En l'article 9 del Reglament (UE) núm. 1303/2013 trobam, entre els objectius: "Invertir en educació, formació i formació professional per a l'adquisició de capacitats i un aprenentatge permanent".

A la prioritat d'inversió 10.4 es posa de manifest la millora de l'adequació al mercat de treball dels sistemes d'educació i formació, facilitant la transició de l'educació al treball i reforçant els sistemes d'ensenyament i formació professional, a més de la seva qualitat. La millora també es fa efectiva a través de mecanismes d'anticipació de les necessitats en matèria de competències, l'adaptació dels programes d'estudis i la creació i el desenvolupament de sistemes d'aprenentatge en un entorn laboral, inclosos els sistemes de formació dual i els programes de pràctiques.

En què consisteix el finançament?

Els cicles formatius de grau mitjà són ensenyaments cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc de l'eix prioritari 3 (invertir en educació, formació i formació professional per a l'adquisició de competències i l'aprenentatge permanent) del Programa Operatiu de les Illes Balears 2014-2020.

La taxa de cofinançament per a les Illes Balears és del 50 %. Les accions formatives cofinançables s'imparteixen als centres docents dependents de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

El lema d'aquest Programa és: "Europa inverteix en el teu futur".

Per a més informació, consultau:

http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?idsite=31&cont=45738

http://www.caib.es/sites/fseeducacio/ca/portada/?campa=yes

Ubicació

FSE

 

 

LOGO FSE

LOGO FSE

ERASMUS +

 

EU flag Erasmus

C/. Joan Capó, pedagog. 2 PALMA  07010  Telèfon: 971204601

Cercar